Νάξος: Στο Νοσοκομείο ψαράς απο τα Χανιά μετά απο ξυλοδαρμό

Στο λιμάνι της Νάξου ο Χανιώτης καπετάνιος αλιευτικού δέχθηκε επίθεση και χτυπήματα. Σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού.

Το Parakritika.gr επικοινώνησε με τον αδερφό του ψαρά Φ.Ρ., ο οποίος ανέφερε πως η ενημέρωση που είχε είναι ότι τρεις ντόπιοι ψαράδες διαπληκτίστηκαν με τον Χανιώτη καπετάνιο στο λιμάνι της Νάξου. Σύμφωνα με τον Φ.Ρ. τα χτυπήματα που δέχθηκε τον οδήγησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δείχνει καθαρή, ενώ και ο ίδιος έχει επαφή με το περιβάλλον.

Το περιστατικό φέρεται να εκτιλύσσεται (20/08) όταν ο καπετάνιος του αλιευτικού βγήκε στη στεριά μετά από ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησί και κάποιοι τον ρώτησαν αν είναι ο καπετάνιος του αλιευτικού και απάντησε θετικά. Την ίδια στιγμή άλλα δύο άτομα υποστηρίζει τον χτύπησαν από πίσω και τον τραυμάτισαν.

«Το μόνο που μου είπε είναι ότι έπεσε αναίσθητος και το επόμενο που θυμόταν ήταν ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο», επισημαίνει ο αδερφός του.

Οι συγγενείς του καπετάνιου απο τα Χανιά έχουν ειδοποιηθεί και αναμένεται να μεταβούν στη Νάξο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Λιμενικό έχει ήδη προχωρήσει σε προσαγωγή ενός ατόμου.