Ν.Σμύρνη: Σε έλεγχο εξακρίβωσης στοιχείων μεταξύ οδηγού και πεζού, η ΔΙΑΣ κατέσχεσε ποσότητα κοκαΐνης

Περιπολία της ΔΙ.ΑΣ, εντόπισε την παράνομη συναλλαγή και τα πληρώματα προχώρησαν σε έλεγχο εξακρίβωσης στοιχείων στον πεζό και τον οδηγό οχήματος, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν 23g κοκαΐνης

Η κινητικότητα στη συμβολή των οδών Αλικαρνασσού και Συγγρού (19/03) προκάλεσε την ενεργοποίηση του πληρώματος της ΔΙΑΣ που εκτελούσε υπηρεσία στον τομέα της Νέας Σμύρνης. Οι αστυνομικοί διέκριναν την παρουσία των δύο ανδρών σε συναλλαγή, στο παράθυρο του οχήματος, μεταξύ του οδηγού και πεζού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο του πεζού- εξωτερικά του οχήματος- και κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν στην κατοχή του, 3g κοκαΐνη. Σε έλεγχο στον οδηγό του οχήματος κατασχέθηκαν €210 το ποσό που πλήρωσε ο άνδρας εξωτερικά του οχήματος για την προμήθεια των ναρκωτικών και επιπλέον ένα γραμμάριο κοκαΐνης.

Οι δύο άνδρες και το όχημα οδηγήθηκαν στο Τ.Α Νέας Σμύρνης

Σε εξερεύνηση ωστόσο εντός του οχήματος κατά τη μεταφορά του στο ΤΑ Νέας Σμύρνης, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν σε θέση απόκρυψης πίσω από το καντράν στο ταμπλό και στον καθρέπτη του οδηγού, 17g κοκαΐνης, τοποθετημένα σε συσκευασία φαρμακευτικού σκευάσματος, μέσα σε υφασμάτινη θήκη γυαλιών.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων τους, διακριβώθηκε ότι ο Αλβανός οδηγός και ο πεζός, είχαν απασχολήσει σε υποθέσεις ναρκωτικών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.