Ν.Μάκρη: Έδεσαν τετραμελή οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα και τους λήστεψαν

Μια εξαιρετικά βίαιη και δυσάρεστη εμπειρίας βίωσε οικογένεια στη Νέα Μάκρη, όταν διαρρήκτες εισέβαλλαν τα ξημερώματα στην οικία τους και απέσπασαν κοσμήματα από χρηματοκιβώτιο.

Ο 50άχρονος Υπάλληλος του Δήμου Ν. Μάκρης, είχε ξυπνήσει (02/04-06.30) και βγήκε από το σπίτι της οικογένειας στον οικισμό της Αγίας Μαρίνας, για να πάει στη δουλειά -οπως κάθε ημέρα-. Κατά την έξοδό του από το σπίτι, δυο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον ανέμεναν με βία τον επανέφεραν στο εσωτερικό της οικίας ενώ τον ανάγκασαν με απειλή όπλου να ξυπνήσει τα μέλη της οικογένειας- τη σύζυγο και τις δύο ανήλικες κόρες τους, ενώ χτύπησαν τον 50άχρονο για να τους αποκαλύψει το συνδιασμό του χρηματοκιβωτίου.

Έδεσαν τη σύζυγο και τις δυο ανήλικες κόρες τους

Οι δράστες ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, ενώ απέσπασαν από το χρηματοκιβώτιο, κοσμήματα και αρχαία νομίσματα που είχε στην κατοχή της η οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Δημοτικού Υπαλλήλου φέρεται στο παρελθόν να είχε ενασχόληση τις Αρχές για παράβαση του Νόμου περί αρχαιοτήτων.

Οι δράστες εγκατέλειχαν δεμένη την τετραμελή οικογένεια και διέφυγαν. Όταν ο 50άχρονος κατάφερε να λυθεί ενημέρωσε την Αστυνομία. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μετέβη στο σπίτι και περισυνέλλεξε από τους χώρους αποτυπώματα, ενώ εξετάζονται κάμερες στην ευρύτερη περιοχή στις οποίες να έχει καταγραφεί το δρομολόγιο διαφυγής των δραστων.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.