Ν.Ηράκλειο: Δολοφόνος Αστυνομικών ο δράστης στο ένοπλο στην αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Επικίνδυνος  κακοποιός, ο οποίος είχε δολοφονήσει δύο Αστυνομικούς, με άδεια από τις φυλακές, ο δράστης της ένοπλες συμπλοκής στο Ν.Ηράκλειο. 

wp-1459104691891.jpgΗ παράνομη συναλλαγή για ναρκωτικά, στο ραντεβού στην περιοχή του Ν.Ηρακλείου δεν ολοκληρώθηκε.  Η διαφωνία  προκάλεσε τη μήνι του δραστη, ο οποίος μαζί με γυναίκα-αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής για τις Αρχές- πυροβολήσει στο πρόσωπο και την θωρακική χώρα 42άχρονο σεσειμασμένο τοξικομανή και διέφυγε  με ένα ασημί  smart.

Συμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών, ο δράστης φέρεται να ταυτοποιείται στα στοιχεία του 50άχρονου Αντώνη Καραμολέγκου. Ποινικός  καταδικος, είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία δύο Αστυνομικών στις αρχες της δεκαετίας του ’90, ωστόσο, δύο φορές έλαβε άδεια από τις φυλακές και κρίθηκε δραπέτης.

image

Ο Α.Καραμολέγκος είχε συλληφθεί (24 Αυγούστου 1990) όταν πλήρωμα περιπολικού  της Άμεσης  Δράσης τον είχαν σταματήσει για τροχονομικό έλεγχο μπροστά στη ΓΑΔΑ. Τότε, πυροβόλησε μέσα από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εκτελέσει τον ένα αστυνομικό ενώ ο σύνοδος υου πληρώματος, βαρύτατα τραυματισμένος σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα κατέληξε στο Νοσοκομείο.

image

Στις 25 Ιανουαρίου του 2011 από το σωφρονιστικό κατάστημα της Αγιάς Κρήτης λαμβάνει 11ήμερη άδεια, δεν επιστρέφει κρίνεται δραπέτης ενώ συλλαμβάνεται ενάμισι χρόνο αργότερα στο Χαλάνδρι, μαζί με 41άχρονη φίλη του στο διαμέρισμα εντοπίζονται όπλα, ημιαυτόματα και ναρκωτικά. Πριν λίγες εβδομάδες έλαβε νέα άδεια, δεν επέστρεψε και κριθηκε δραπετης για δεύτερη φορά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον περιγράφουν αδίστακτο κακοποιό, ο οποίος οπλοφορεί και κάνει χρήση  του όπλου του για ασήμαντη αφορμή. Ωστόσο  το γεγονός παρά το βεβαρυμένο του Ποινικό Μητρώο, ποιοι και με ποια κριτήρια του υπέγραψαν τις άδειες να βγει  από τη φυλακή.