Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν Αλγερινοί για κλοπή τσάντας και φθορές στη δημοτική πλαζ.

Επιτέθηκαν σε πολίτη και του απεσπασαν τσαντάκι με τα χρήματα που είχε μόλις εισπράξει για τις γιορτές του Πάσχα και στη συνέχεια συνεπλάκησαν για να μοιρασουν τα χρηματα. Συνελήφθησαν επτά Αλγερινοί. Στα Τσαμάκια της Μυτιλήνης.

image

Στα Τσαμάκια της Μυτιλήνης συνελήφθησαν  (28/04) από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, επτά Αλγερινοί- ηλικίας από 18 έως 32 ετών- ύστερα από κλήση κατοίκων της περιοχής.
Ήταν το βράδυ της Μ.Τεταρτης (27/04) όταν 32άχρονος εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης, δέχθηκε επίθεση και οι δράστες του απέσπασαν τσαντάκι με προσωπικά είδη, έγγραφα και #€300 χρήματα τα οποία είχε παραλάβει για τις γιορτές του Πάσχα.
Σε αναζήτηση των δραστών στην περιοχή Τσαμάκια της Λέσβου, πολίτες εντόπισαν επτά Αλγερινούς οι οποίοι είχαν διαρρήξει τον περίφρακτο χώρο της δημοτικής πλαζ Μυτιλήνης να συμπλεκονται για χρήματα τα οποια είχα στην κατοχή τους. Στο σημείο μετέβη η Αστυνομική Δύναμη και προχώρησε σε προσαγωγές των Αλγερινών.
Κατά τη μετάβαση τους στο τμήμα στην κατοχή 24άχρονου εντοπίσθηκε το τσαντάκι και το πορτοφόλι το οποίο είχε κλαπεί νωρίτερα απο τον 32άχρονο χωρίς χρήματα και έγγραφα με κάποια προσωπικά του αντικείμενα. Ενώ στην κατοχή 20άχρονου κατασχέθηκαν το ποσό των #€300.
Σε βάρος των επτά Αλγερινών σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς καθώς και σε βάρος του 24άχρονου για κλοπή.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν και καταδικάστηκαν στο αυτόφωρο.