Μυτιλήνη: “Εικόνες που αποτελούν καθημερινότητα εντός του ΚΥΤ Μόριας φαίνεται να μεταφέρονται και εντός της πόλης”

Την καθημερινότητα των κατοίκων στο νησί της Λέσβου, οπως τη ζουν οι κάτοικοι και οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στο νησί με υπερβάσεις διατηρούν ισορροπίες, για να νιώθουν ασφαλείς

“Μυτιλήνη 26/5/2020- Πλατεία Σαπφούς
Στο κέντρο της Μυτιλήνης, μπροστά στα μάτια περαστικών και μικρών παιδιών… εικόνες που αποτελούν καθημερινότητα εντός του ΚΥΤ Μόριας φαίνεται να μεταφέρονται και εντός της πόλης της Μυτιλήνης.

https://www.facebook.com/100000536327325/posts/3452145074813336/

 

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης, η οποία είναι έτοιμη να κατακλυστεί πάλι από τους 17.000 αλλοδαπούς της Μόριας, κάποιοι όχι μόνο επιμένουν να μην ενισχύουν αστυνομικές Υπηρεσίες της πόλης όπως το Αστυνομικό Τμήμα, την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης αλλά αντιθέτως είτε τις υποστελεχώνουν είτε ουσιαστικά αναστέλουν τη λειτουργία τους.
Και ενώ θα περιμέναμε ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών μιας πόλης με πολλές πληγές, η οποία προσπαθεί να επανέλθει, κάποιοι εντείνουν τις προσπάθειες τους στο κυνήγι της μάσκας…. στα χωριά”, περιγράφει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος.