Μυρτιά, Πύργου: Απόπειρα βιασμού και αμυντικά τραύματα εντόπισε ο ιατροδικαστής- «Θα το πω στους γονείς μου» άκουσε ο δολοφόνος, την κυνήγησε και τη σκότωσε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη Βασιλική Νικολοπούλου, με τον ιατροδικαστή να διαπιστώνει αμυντικά τραύματα και απόπειρα βιασμού

Τραύματα στο ύψος της καρδιάς και στο σπλήνα φέρει, θα μπορούσαν να είναι θανατηφόρα, από αιχμηρό αντικείμενο – σύμφωνα με το δολοφόνο της, κατσαβίδι- προκύπτει με πληροφορίες του NantiaReport.gr από την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, το σώμα της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση και από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση πριν τη δολοφονία.

Ο 37χρονος Σπύρος Σπυρόπουλος, έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πύργου όπου θα μεταβούν Ανακριτής και Εισαγγελέας για την απολογία του, καθώς δεν μπόρεσαν να τον αποβιβάσουν στα Δικαστήρια όπου οι οργισμένοι Ρομά συγγενείς της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου απείλησαν με επεισόδια και με λιντσάρισμα .

Ο 37χρονος Ρομά, Σπύρος Σπυρόπουλος, φέρεται στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου ως καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, να παρέθεσε ως κίνητρο την πρόθεσή του για .. σεξουαλική συνεύρεση με την 11χρονη ανιψιά του. Καθώς η  ανήλικη, αρνήθηκε και του ανέφερε ότι θα μιλήσει στους γονείς της, τότε της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και την δολοφόνησε, προκαλώντας της βαρύτατα τραύματα στο θώρακα και στην πλάτη.

Κατά την αυτοψία στο χώρο και τη νεκροψία στο σώμα της 11χρονης, διαπιστώθηκε ότι έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια. Μετά την δολοφονία ο 37χρονος έσυρε το νεκρό σώμα της και το εναπόθεσε στις καλαμιές, όπου και εντοπίσθηκε κατά τις αναζητήσεις των αστυνομικών μετά από υπόδειξη του δολοφόνου της.

Ο 37χρονος Ρομά, μετά το έγκλημα που διέπραξε, επέστρεψε στο σπίτι της πολυμελούς οικογένειάς του, και πήγε για ύπνο με τη σύζυγό του, ενώ την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά του και με υποκριτική διάθεση, δήλωνε ότι  αγωνιά για την ανιψιάς του.