Μύκονος: Τους δράστες της ληστείας της συζύγου του Mr ΤΙΤΑΝ συνέλαβαν στο λιμάνι της Πάτρας

Τους δράστες της επίθεσης και ληστείας με την κλοπη ρολογιού μεγαλης αξίας σε βάρος της συζύγου επιχειρηματία συνέλαβαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας σε συνεργασία με το Λιμενικό

Πρόκειται σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές,  για μέλη της “μαφίας των ρολογιών” με έδρα τη Νάπολη της Ιταλίας που δραστηριοποιούνται στην κλοπή πολυτελών ρολογιών. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο λιμάνι της Πάτρας (21/08) ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν στην Ιταλία, με χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Όπως είχε καταγγείλει η σύζυγος του Νέλλου Κανελλοπουλου, Λη  ηταν την περασμένη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2020, στην είσοδο καφέ αλυσίδας στη Μύκονο στη θέση Δραφάκι ενώ περίμενε να αγοράσει καφέ,  δέχθηκε επίθεση από άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με μάσκα προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού .

Στη βίαιη σε βάρος της επίθεση ο δράστης της αφαίρεσε το ρολόι χειρός  αξίας άνω των €50.000 ενω στην αντίσταση της γυναίκας την έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η Λη Κανελλοπούλου,  χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του κοσμοπολίτικου νησιού, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του, την οποία στη συνέχεια εγκατέλειψαν.
Συνδυάζοντας υλικό και καταθέσεις αυτοπτών Αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου εντόπισαν τον προσωρινό χώρο διαμονής των δραστών στη Μύκονο και προχώρησαν σε ταυτοποίηση των στοιχείων τους.
Απο την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατα την παραμονή τους στο νησί ειχαν ενοικιασει όχημα και σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού,  κατασχέθηκαν στο δωμάτιο που διέμεναν , μεταξύ άλλων, πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, πέντε αυτοκόλλητες πινακίδες κυκλοφορίας δικύκλων με διαφορετικούς αριθμούς και €2.055 . Σε βάρος των δυο δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας και της πλαστογραφίας. Αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον λιμένα της Πάτρας, ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν ακτοπλοϊκώς στην Ιταλία με χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι συλληφθέντες, κρατούνται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας και ππαραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.