Μύκονος: Μητέρα καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον ανήλικο γιο της- Ανάρμοστη σχέση της με νεαρό εραστή προκάλεσε την οργή του

Ο έφηβος αρχικά επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του, τη γρονθοκόπησε μπροστά στα δύο ανήλικα αδέρφια του καθώς είχε περιπτύξεις με συμμαθητή του

Ο ανήλικος προχώρησε σε ξυλοδαρμό της μητέρας του το βράδυ του Σαββάτου (18/06-22.00) στο καφέ «Αρωμα» στα Ματογιάννια και η σκηνή προκάλεσε αναστάτωση, σε όσους βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου. Ο 17χρονος γιος της 44χρονης, ειχε έντονο επεισόδιο με τη μητέρα του, και τη γρονθοκόπησε.

Η γυναίκα, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί, με τον κατά πολύ νεότερο Ιρλανδό σύντροφό της, μαζί με τα δύο μικρότερο παιδιά της 15ετων και τον 17χρονο από τον ίδιο πατέρα και την ετεροθαλή αδελφή του, ηλικίας 4ετών. Μια από αναφορές που φέρεται να εκστόμισε η 44χρονη προς το 17χρονο γιο της στα αγγλικά αποδίδεται με τη φράση «I wish your father died» (σσ «Εύχομαι να βγάλεις καρκίνο») και ο νεαρός τη χτύπησε στο πρόσωπο τη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του στενού οικογενειακού κύκλου, ο έφηβος υπερασπίστηκε τον βιολογικό πατέρα του, και πρώην σύζυγο της 44χρονης, στον οποίο έχει αδυναμία, καθώς έχει 67% αναπηρία και νοσεί με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αιμόφυρτη η 44χρονη κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της από τον 17χρονο γιο της, στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και του υπέβαλε μήνυση. Πληροφορίες – χωρίς να επιβεβαιώνονται- αναφέρουν ότι ο 17χρονος δράστης κατάφερε να διαφύγει από το νησί των ανέμων με το πρώτο πλοίο ενώ άλλες μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο προσήχθησαν στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση του νησιού.