Μύκονος: Αναζητήσεις για τον δολοφόνο- Έχουν γίνει 15 προσαγωγές

Με προσαγωγές η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου για η σύλληψη των δράσεων στη δολοφονία του Πακιστανού και το βαρύτατο τραυματισμό ομοεθνή τους

Τους δράστες στην αιματηρή συμπλοκή (10/05) πισω απο Strip Club, στη Μύκονο, με συμπλοκή περίπου 25 Πακιστανών, με έναν νεκρό ο οποίος δέχθηκε πλήγματα από μαχαίρι και έναν σοβαρά τραυματία. Οι δύο Πακιστανοί έχουν Ποινικό Μητρώο σε υποθέσεις ναρκωτικών και ληστειών.

Απο την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυκόνου, έχουν γίνει 15 προσαγωγές για συμμετοχή στη συμπλοκή, με τουλάχιστον επτά να μετατραπούν σε συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ναρκωτικών και αλλοδαπών. Ενώ έχουν ενταθεί οι ελέγχοι στο λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού για τη σύλληψη του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Οι Πακιστανοί εποχικό προσωπικό σε επιχειρήσεις στο νησι, διαμένουν σε καταλύματα στην περιοχή Άγιος Ταξιάρχης και είχαν δώσει ραντεβού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίπου 25 Πακιστανοί λατα τη συμπλοκή έβγαλαν μαχαίρια. Ο τραυματίας Πακιστανός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σύρου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αφορμή για το επεισόδιο αποδίδεται σε επεισόδιο που προηγηθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας ανάμεσα στα θύματα και ομάδα ομοεθνών τους, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Για την αιματηρή συμπλοκή των Πακιστανών έχουν ληφθεί καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έχει κατασχεθει βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερα τις κάμερες της επιχείρησης.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου.