Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύζυγος 20χρονης: “Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της”

Έζησε τη βίας και σε μια στιγμή η σύζυγός του και μάνα της ενός έτους κόρης τους, δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι τους από αδίστακτους κακοποιούς,  12ωρες μετά επέστρεψε στο σπίτι τους

Το έγκλημα που συγκλόνισε τη Χώρα,  η δολοφονία της 20χρονη Caroline Crouch, δίπλα στο 11 μηνών κοριτσάκι της οικογένειας, μέσα στη σοφίτα μονοκατοικίας στα Γλυκά Νερά. Δεμένος σε καρέκλα εντοπίστηκε ο 32χρονος σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Οι δράστες προκάλεσαν τον θάνατο με ασφυξία χρησιμοποιώντας μια μπλούζα,  όταν προσπάθησε να προστατέψει το μωρό της. Προηγουμένως οι κακοποιοί σκότωσαν το χασκι της οικογένειας, και το κρέμασαν με το περιλαίμιό του. Ήταν η πιο βίαιη ληστεία μετά φόνου.

Σχεδόν 12 ώρες μετά το ειδεχθές έγκλημα ο σύζυγος της 20χρονης επέστρεψε στη μεζονέτα της οικίας, και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. «Δεν περιγράφεται. Να μη γίνει σε κανέναν άλλο, ποτέ ξανά. Τα παιδία (σσ οι αστυνομικοί) ξέρουν τη δουλειά τους, θα τους πιάσουν, και αυτό που πέρασα εγώ, και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου, να μην το περάσει ξανά, κανείς, ποτέ. Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε πού θα βρουν τα χρήματα, και παρ όλα αυτά..», ανέφερε σε κατάσταση σοκ, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της Βρετανής μητέρας.

Νωρίτερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δήλωσή του, συγκλονισμένος χαρακτήρισε το έγκλημα εξαιρετικά ειδεχθές, και σημείωσε, « Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά, την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ΕΛΑΣ να φτάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας», ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.