Μόρια: Ο Υπαρχιφύλακας που εντόπισε το 2,5ετών αγόρι από το Ιράκ .. στην τροφοδόχο

Συγχαίρουν συνάδελφοί του, τον Υπαρχιφύλακα που εντόπισε σε τροφοδόχο και επέστρεψε στην οικογένειά του ασφαλή, το 2,5ετων αγόρι από το Ιράκ, ύστερα από την καταγγελία των προσφύγων γονιών του…

Η καταγγελία ζεύγους προσφύγων από το Ιράκ για την εξαφάνιση του νηπίου γιου τους (18/12) προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΕΛΑΣ και εντοπίσθηκε σε τροφοδόχο. Ήταν ο Υπαρχιφύλακας Θεόδωρος Βαγγελής από τα Γιάννινα ο Αστυνομικός που εντόπισε το αγόρι κλεισμένο σε τροφοδόχο.

Πρόκειται για τον εξάφελφο του Αστυνομικού ο οποίος έγινεγνωστός στα κοινωνικά δίκτυα λόγω της αναδοχής στον 6άχρονος Μπαράζ, τον ανήλικο που τραυματίστηκε θανάσιμα στην φωτιά που προκάλεσε έκρηξη φιάλης υγραεριου με την οποία μαγείρευε η γιαγιά του η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα (24/11).

Μόρια_Ιράκ_Θ.Βαγγελής

“Πριν ένα μήνα ο αστυνομικός από τα Γιάννενα Κ. Βαγγελής έγινε viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης λόγω της σχέσης που είχε αναπτύξει με το παιδάκι που κάηκε στην Μόρια, όσο εκείνος υπηρετουσε εκεί.

Χθες ο Θ. Βαγγελής- δεύτερος ξάδερφος του παραπάνω – ενεργησε γρήγορα κ αποτελεσματικα, μετά από καταγγελία γονέων ότι ο 2 ετών γιος τους (φώτο) είχε εξαφανιστεί βρίσκοντας το παιδί εντός χώρου που κλείνει αεροστεγος για την συντήρηση των τροφίμων.

Μπράβο Θόδωρε! Αν δεν ξεκίναγες τόσο γρήγορα τις αναζητήσεις κ έδινες λιγότερη σημασία από αυτή που έδειξες το παιδάκι τώρα μπορεί να μην ήταν ανάμεσά μας. Στο πρόσωπο σου κ στις ενέργειες σου αποτυπώνεται η εικόνα της αστυνομίας μας.

Πολλά συγχαρητήρια κ πάλι”, σχολιάζει συνάδελφός του.