Μόρια, Λέσβου: Γυναίκα και βρέφος νεκροί στη φωτιά στο κοντεινερ- Ενισχύονται οι δυνάμεις της Αστυνομίας

Νεκρη γυναίκα μεταξύ των διαβιούντων  εντος ΚΥΤ Μόριας Λέσβου . Πληροφορίες για δεύτερο νεκρό, το βρέφος της αλλοδαπής.

Το απανθρακωμένο πτώμα της γυνάικας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, από εργαζόμενο του ΚΥΤ Μόριας ενώ στο σημείο ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις- αναμένονται ενισχύσεις – επιχειρούν σε αποκατάσταση της ηρεμίας και της Τάξης στο Camp

Με ενημέρωση της ΕΛΑΣ, «Αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο, λόγω επεισοδίων που έχουν ξεσπάσει. Είχαν προηγηθεί δύο πυρκαγιές, η πρώτη την 16:45 ώρα περίπου σε απόσταση 400 περίπου μέτρων εξωτερικά του Κέντρου, η οποία κατασβέσθη από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και η δεύτερη 20 περίπου λεπτά αργότερα εντός του ΚΥΤ, για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις.  Ενισχυτικές αστυνομικές δυνάμεις αναχωρούν ήδη με προορισμό την Μυτιλήνη. Στο σημείο μεταβαίνουν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, η φωτιά έχει καταστρέψει περίπου  7 με 8 κοντέινερς, χωρίς προς το παρόν, να υπάρχει σαφής ένδειξη για το αν υπήρχαν άτομα στο εσωτερικό τους.