Η μοιραία πορεία της TDM στο θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό τον Πάνο Ζάρλα (video)

Η πορεία της μηχανής του 28άχρονου, που βρήκε ακαριαία το θάνατο τα ξημέρωμα στη Λ.Συγγρού έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφάλειας.

Με τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος να παραμένουν αδιευκρίνιστες, βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει την πορεία του δικύκλου παρουσίασε το One Channel.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Τροχαία Καλλιθέας, το TDM μεγάλου κυβισμού στο οποίο επέβαινε ο 28άχρονος Πάνος Ζάρλας κινούμενο στο ανερχόμενο της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου- (31/05-02.00) υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- εκτρέπεται της πορείας του.

Όπως διακρίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό το TDM, από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας ακολουθεί πορεία και βρίσκεται στην ευθεία όταν διακρίνεται το δίκυκλο να περνάει στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας (διακρίνεται το φώς πορείας του δικυκλου) προσκρούει στα κιγκλιδώματα με σφοδρότητα και το δίκυκλο ανατρέπεται.

Στο βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει την πορεία του δικύκλου με αναβάτη τον Πάνο Ζάρλα, δεν προκύπτει εμπλοκή έτερου τροχοφόρου ενώ έχει ήδη περάσει τη στροφή και βρίσκεσαι στην ευρεία του ανερχόμενου της Λ.Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου.

Άμεσα στο σημείο μεταβαίνει πλήρωμα της Τροχαίας, και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο θάνατος του αναβάτη ήταν ακαριαίος, καθώς δεν φορούσε κράνος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων (τοξικοϊστολογικές) με δείγματα που ελήφθησαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση του 28άχρονου.

Πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον αναφέρουν ότι η κηδεία του Πάνου Ζαρλα, θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη.