ΜΟΕ ΘΣΝ: Καταδίκη 15 ετών για τον Αλβανό πρωταθλητή του kickboxing. Πυροβόλησε με kalashnikov, υπάλληλο νυχτερινού κέντρου.

Πριν από περίπου τρία χρόνια, σε επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο της Βαλαωρίτου στη Θεσσαλονίκη, πυροβόλησε με kalashnikov, τραυματίζοντας υπάλληλο της επιχείρησης. Το Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης, καταδίκασε σε συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών τον Αλβανό πρωταθλητή του kick boxing.

image

Ο Αλβανός πρωταθλητής του kick boxing, Marku Florian, κρίθηκε ένοχος απο το Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης (27/03), για απόπειρα ανθρωποκτονίας (με οριακή πλειοψηφία 4-3), παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και οπλοχρησία, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, με την απόφαση χωρίς εφεσηβαλιμη ισχυ.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012 με αφορμή μία παρεξήγηση ο πρωταθλητής του kickboxing, αποχώρησε έπειτα από έντονο διαπληκτισμό, κι επέστρεψε λίγο αργότερα, με kalashnikov, και πυροβόλησε κατά θαμώνων του μαγαζιού και περαστικών, τραυματίζοντας ελαφρά στα πόδια υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου.
image

Ο νεαρός Αλβανός kickboxer, ήταν από τους φέρελπις του αθλήματος στην Ευρώπη ο οποίος είχε αγωνιστεί και στα Ελληνικά ρινγκ.
Στις 28 Ιουνίου (2014), ο Marku Florian, στνελήφθη από κλιμάκιο της Interpol, ενώ ακολουθούσε πρόγραμμα προπονήσεων όπου και επρόκειτο να αγωνιστεί στο Λιντς της Αυστρίας σε main event διοργάνωσης. Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνής αναγγελία αναζήτησης, δυνάμειεντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Κατά την απολογία του ο 22άχρονος Αλβανός πρωταθλητής, απέδωσε την παραβατική ποινική συμπεριφορά του, σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Στην προσωπική του σελίδα (06/12 2014) ο Marku Florian, είχε αναρτήσει φωτογραφία του μπροστά στο κελί, Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport