ΜΟΔ ΘΣΝ: Σε 15 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ραδιοφωνικός παραγωγός για αποπλάνηση ανηλίκων

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και χρηματική εγγυοδοσία, ύψους #€200.000, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης  ο 44χρονος, που μεταξύ άλλων δήλωσε ραδιοφωνικός παραγωγός, κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο (2016) όταν οι γονείς 6χρονου κοριτσιού από περιοχή του Κιλκίς, τον κατήγγειλαν ότι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, στη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού όπου ήταν καλεσμένος. Ενώ το δικαστήριο απάλλαξε τον 44άχρονο, απο την κατηγορία του βιασμού της 6άχρονης.

Μετά τη σύλληψή του, εντοπίστηκε στο σπίτι του πορνογραφικό υλικό το οποίο διαμοίραζε μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, με 16άχρονη με ειδικές ανάγκες, απο την περιοχή της Καβάλας, την οποία είχε πείσει να του αποστείλει προσωπικές φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ και ο ιδιος της είχε αποστείλει ανάλογες φωτογραφίες του.

Ο 44άχρονος, που μεταξύ άλλων δήλωσε ραδιοφωνικός παραγωγός, αρνήθηκε στην απολογία του, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, την πράξη της αποπλάνησης στην περίπτωση της 6χρονης, ενώ όσον αφορά την κατηγορία για κατοχή και παραγωγή πορνογραφικού υλικού που συνδεόταν με την 16χρονη, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία και θεωρούσε ότι ήταν ενήλικη.

Μετά την απόφαση του Δικαστήριο ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς η έφεσή του δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.