ΜΟΔ Αθηνών: Μάρτυρας κατέθεσε όσα της είπε η μητέρα της Caroline- «Την ημέρα της κηδείας του έδωσα €2.000»

Με την κατάθεση οικογενειακής φίλης, συνεχίστηκε η δικονομική διαδικασία στο ΜΟΔ Αθηνών, στη δίκη του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της συζύγου και μητέρας της κόρης τους, Caroline Crouch

Η μάρτυρας κατέθεσε όσα γνώριζε από συζήτηση που είχε με τη Suzan Crouch, τη μητέρα της δολοφονημένης Caroline, μετά την ομολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, «Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα €2.000» κατέθεσε η μάρτυρας.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στους λόγους που ανάγκασαν τη Suzan Crouch, να μην είναι σε θέση να παραστεί στο ΜΟΔ Αθηνών, καθώς όπως περιέγραψε, είναι πολύ οργισμένη με το δολοφόνο και πρώην σύζυγο της κόρης της. «Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της αλλά έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο αλλά της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες» συμπλήρωσε στην κατάθεσή της η μάρτυρας.

Στην ακροαματική διαδικασία, κατέθεσε επίσης εθελόντρια του Ζωοφιλικού Σωματείου Μαραθώνα, από το οποίο είχαν υιοθετήσει τη Roxy, το ημίαιμο κουτάβι που θανάτωσε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ενώ “έστηνε” το σκηνικό της διάρρηξης, όπως το είχε παρουσιάσει στις αρχικές του καταθέσεις με τους ψευδείς ισχυρισμούς όπως αποδείχθηκαν στη συνέχεια.

Μάρτυρας: «Όλα ξεκίνησαν με την αίτηση της Caroline, να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος. Τους πρότεινα κουτάβι και κλείσαμε το ραντεβού».

Πρόεδρος : Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Caroline,;

Μάρτυρας: «Ένας Γλυκύτατος άνθρωπος, εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος αλλά η Caroline, ήταν περισσότερο εκδηλωτική».

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022.