ΜΟΔ Αιγίου: Στο ακροατήριο η εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία της 43χρονης, Ναταλίας Βουτσινά.

Την ερχόμενη Δευτέρα (06/10), έχει προσδιοριστεί στο Μικτό Ορκτωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου, η εκδίκαση της δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινα, τον περασμένο Δεκέμβριο (2013) με δράστη 33χρονο Αλβανό,  ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.Ο Αλβανός Arti Janha (φωτο), είχε συλληφθεί ως δράστης της δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά. Οπως είχε διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, είχε με μανία, ALB_ARTI JANHA-NΒουτσινακαταφέρει πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι, στην 43χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Ο δράστης, όπως προέκυψε κατά την πρανακριτική διερεύνηση της υπόθεσης, είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της γυνάικας, ενώ ομολόγησε ότι είχε αγοράσει το μαχαίρι, για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της, 43χρονης.

Ο Αλβανός, είχε προσληφθεί από εργολάβο για εργασίες σιδηροκατασκευής, σε κατάστημα εστίασης που διατηρούσε στο Ρίο, η ΝΑΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΣΙΝΑΝαταλία Βουτσινα, με το Δημοσιογράφο συντροφό της Ανδρέα Κ.Βρη, πριν σχεδόν από δυο χρόνια. Ωστόσο οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν, ο Αλβανός απολύθηκε από τον εργολάβο, επέστρεψε στην πατρίδα του, ενώ έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα, επέστρεψε και πάλι στην Πάτρα.

“Για ειδεχθές, προμελετημένο έγκλημα” ALB_ARTI JANHAέκανε λόγο ο -τότε- Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Κ. Κυριακόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την εξιχνίαση της υπόθεσης με τη σύλληψη του δράστη. Στην ομολογία του, όπως αναφέρθηκε, φέρεται να υποστήριξε ότι διατηρούσε δεσμό με την 43χρονη, με το φιλικό περιβάλλον του 33χρονου Αλβανού αλλά και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της γυναίκας, να αντικρούουν τους ισχυρισμους του.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις, το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας, ο Arti Jahan μαζί με ομοεθνή φίλο του,διασκέδαζαν σε κατάστημα της πόλης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοολ. Στην επιχείρηση είχε προσληφθεί κι εργαζόνταν ως σερβιτόρα και η ΝΑΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΣΙΝΑ43χρονη Ναταλία Βουτσινα. Ο Αλβανός φέρεται να ανγνώρισε την 43χρονη και εξαιτάς της διαποπής της εργασίας που του είχε αναθέσει ο εργολάβος, της ζήτησε επιτακτικά να τους κεράσει τα ποτά, με τη σερβιτόρα να αρνείται, και οι δύο Αλαβανοί να αποχωρούν από την επιχείρηση.

Όπως κατέθεσε ο 33χρονος Αλβανός, με πρόφαση “υποχρέωσης” εγκατέλειψε το φίλο του, και όπως ο ίδιος ομολόγησε στη συνέχεια, RIO_ΒΟΥΤΣΙΝΑκατευθύνθηκε στο σπίτι που διέμενε η 43χρονη με το δημοσιογράφο σύντροφό της και την κόρη τους. Με την αποχώρηση την επόμενη ημέρα του Ανδρέα Βρή, ο οποίος συνόδευε την κόρη τους στο σχολείο της, ο Αλβανός, εισέβαλλε από την πίσω πόρτα στο σπίτι, και βρηκε τη 43χρονη να κοιμάται. Της επιτέθηκε και με το μαχαίρι της κατάφερε πολλαπλά τραύμα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport