Μητροπολίτης Σύρου: “Πολύτιμη προσφορά της ΕΛΑΣ, άδικα έχει πληγή και έχει πληρώσει φόρο αίματος, στη διασφαλιση της τάξης”

Στην Περιφερεία Ν. Αιγαίου και Κυκλάδων, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ευλόγησε την πίττα του Αγίου Βασιλείου.

Με αναφορά στην πολύτιμη προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ελληνική κοινωνία, η οποία πολλές φορές άδικα έχει πληγή και για την οποία η ΕΛΑΣ έχει πληρώσει φόρο αίματος, στην προσπάθειά της για τη διασφαλιση της τάξης, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη όλα τα στελέχη της ΕΛΑΣ για το έργο, που προσφέρουν.

1ab82e7c2d1e2141052977a3f4a56ab8 Προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευάγγελο Κεφάλα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου, Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη, και τους Διακόνους του, παρέστησαν στην κοπή της πίτας, στο Διοικητήριο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ Περιφερείας Ν. Αιγαίου και Κυκλάδων.

ΣΥΡΟΣ_πιταΟ πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων προσέφερε στο Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ αναμνηστική πλακὲττα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του και τη συναρωγή του στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη προσωπικά τους παρισταμένους Γενικό Ασυνομικό Διευθυντή Περιφερείας Ν. Αιγαίου κ. Κων. Τσαρδινάκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων κ. Γ. Γιαννόπουλο, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κωνστ. Ανθούλη, τον Διοικητή του ΑΤ Σύρου κ. Ιορδάνη Τζίκο, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ερμουπόλεως κ. Ιωάννη Τσαλουκίδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αατυνομικών Υπαλλήλων κ. Ευ. Κεφάλα, καθώς και τα μέλη του ΔΣ και όλα τα μέλη της Ενώσεως. 17532e99f20687e9838295ad33bf6681

Ξεχωριστή ήταν η αναφορά του Σεβασμιωτάτου, στο ήθος και την ευγένεια όλων των Αξιωματικών και στελεχών της ΕΛΑΣ, που υπηρετούν και στα δώδεκα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως.