Μήνυση κατά του Κυριάκου Θωμαΐδη- Κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Μήνυση κατα του Κυριακου Θωμαΐδη, υπεβαλλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφορμή έγγραφα από δικογραφία τα οποία παρουσιάστηκαν στην διάρκεια της εκπομπής του αθλητικογράφου ενώ έχει εκδοθεί σχετική απαγορευτική δικαστική απόφαση.

image

Ο παρουσιαστής Κυριάκος Θωμαΐδης, κατά τη διάρκεια μαγνητοσκοπημένης εκπομπής “Η Δική του ΣΚΑΪ” η οποία προβλήθηκε (12-13/06), παρουσίασε έγγραφο υλικό από δικογραφίες, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση από το Εφετείο Πειραιά που επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο συμφωνα με την οποία απαγορεύεται η οποιαδήποτε δημοσιοποίηση νομικών εγγράφων, ενω παραλληλα ειχε επιδικάσει καταβολή αποζημίωσης προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η μηνυτήρια αναφορά κατά του αθλητικογράφου, υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (12/06)
Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τρεις ένστολοι και ένας με πολιτικά Αστυνομικοί μετέβησαν στον Τ/Σ ΣΚΑΙ, προκειμένου να συλλάβουν τον αθλητικογράφο και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ο Θωμαΐδης αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των Αστυνομικών, καθώς δεν είχε παραστεί Εισαγγελέας.
Ενημερώθηκε σχετικά και μετέβη στον Τ/Σ ΣΚΑΙ προς εκτέλεση του ενταλμάτων Εισαγγελέας.
Οι τηλεθεατές του Τ/Σ ΣΚΑΙ (13/06-01.50) παρακολούθησαν μέσα από τους δέκτες τους, τους Αστυνομικούς παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, να εισέρχονται στις εγκαταστάσεις του Π.Φαλήρου προς εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί στα στοιχεια του Κυριακου Θωμαΐδη.
Σε έρευνα στα τρία επίπεδα του κτηρίου όπου στεγάζεται ο Όμιλος ΣΚΑΪ- Καθημερινή (13/06-02.27) δεν έχει εντοπιστεί στο εσωτερικό του κτιρίου.
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας του κτηρίου (13/06- 02.30) Αστυνομικοί και Εισαγγελέας παραμένουν στο ισόγειο του Τ/Σ και βρίσκονται σε διαβούλευση με τους παράγοντες του Ομίλου, ενώ ο αθλητικογράφος συνεχίζει να αναζητείται.