Με “Μίκυ Μαους” .. ταξίδευαν ναρκωτικά σε τοξικομανείς

Με αυτοκόλητα του σκίτσου του παιδικού ήρωα κινουμένων σχεδίων “Μικυ Μαους” προωθούσαν ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Τρεις Αλβανοί συνελήφθησαν (01/04) σε έρευνα ύστερα από πληροφορίες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών σε δύο σπίτια στα Πατήσια, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από δέκα συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.

Οι διακινητές των ναρκωτικών είχαν επιλέξει να διακινουν τις ποσότητες ναρκωτικών τοποθετόντας στα πακέτα αυτοκόλητα του σκίτσου του παιδικού κινούμενου σχεδίου “Μικυ Μαους” ώστε να διμιουργεί την “ψευδαίσθηση” ότι πρόκειται για κάποιο αθώο παιδικό παιχνίδι.

ΜΙΚΥΜΑΟΥΣ_ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, την εγκληαμτική οργάνωση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών διηυθυνε 52άχρονος Αλβανός από κοινού με την 49άχρονη ομοεθνή σύζυγό του. Για την υπόθεση συνελήφθη και 31άχρονος ομοεθνής τους, ο οποίος έχει λάβει την ελληνική υπηκοότητα.

Οι τρεις Αλβανοί, είχαν αναπτύξει δίκτυο με χρήστες και τοξικοεξαρτημένους στο κέντρο της Αθήνας

Στις κατ οίκον έρευνες των Αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών κατασχέθηκαν ποσότητα 1.010g κοκαΐνης, και 4.791,5g ηρωίνης. δύο ζυγαριές ακριβείας, το ποσό των €3.400, ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την διακίνηση ναρκωτικών και επτά κινητά τηλέφωνα. Το κέρδος από την παράνομη δραστηριότητα τους,  κατά την πώληση κατασχεμένης ποσότητας κοκαικης υπολογίζεται στις €35.350 και περίπου €95.830 αποτιμάται το οικονομικό κέδρος από την πώληση της ηρωίνης.