Μια σφαίρα στην αυλή Σχολείου .. πλησίον της οικίας του Πρωθυπουργού, προκαλεί ανησυχία στους Αστυνομικούς των Μέτρων

Η σφαίρας όπλου, την οποία εντόπισαν πολίτες κοντά στην οικία του Πρωθυπουργού, και την παρέδωσαν σε Αστυνομικό της ΥΜΕΤ, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στο ένστολο προσωπικό καθώς δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση.

Οι πληροφορίες μεταφέρονται μεταξύ των ενστόλων της ΥΜΕΤ, με αναφορά σε περιστατικό στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα, για το οποίο δεν έχει υπάρξει σχετική ανακοίνωση ή ενημέρωση, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία μεταξύ των Αστυνομικών που κατά τις νυχτερινές ώρες εκτελούν υπηρεσίες σε Μέτρα Τάξης της Πρωθυπουργικής οικίας.

Οπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του NantiaReport.gr- επιβεβαιώνεται το περιστατικό, για το οποίο αποφασίστηκε να περιοριστεί η διάθεση της πληροφορία στη Συνοδεία του Πρωθυπουργού, και των επικεφαλής των Υπηρεσιών χωρίς ωστόσο ενημέρωση προς τους υπηρετούντες ΥΑΤ/ΥΜΕΤ/ΟΠΚΕ, που εκτελούν υπηρεσίες στο χώρο, όπως μας ενημέρωσε με σχετικό email αναγνώστη μας.

Όπως αναφέρει ο Αστυνομικός (τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στην διάθεση μας) ο ίδιος αναγνώστης του Nantiareport.gr, ..”πριν περίπου έναν μήνα – (21Μαρτιου)- παραδόθηκε σε Αστυνομικό διάταξης Μέτρων μια σφαίρα μικρού διαμετρήματος -πιθανόν tokaref – (όπλο που δεν βρίσκεται στις επιλογές του ένστολου προσωπικού) από μητέρα παιδιού που φοιτά στο Σχολείο επί της οδού Αγ.Γλυκερίας, πλησίον της οικίας του Πρωθυπουργού.

Οπως ανέφερε η γυναίκα στον Αστυνομικό που την παρέδωσε, βρήκε τη σφαίρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.  Η σφαίρα μακροσκοπικά ήταν καινούργια και χωρις διάβρωση.

Δυστυχώς η Υπηρεσία δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει το ένστολο πρόσωπικο που βρίσκονται σε διάταξη Μέτρων Τάξης εξωτερικά και περιμετρικά της οικίας να έχουν αυξημένη ετοιμότητα και παρατηρητικότητα.

Εκτός εάν σκέφτονται πως κι ας σκοτωθεί Αστυνομικός ….. ένας λιγότερος! Δεν είμαστε αναλώσιμοι. Εργαζόμενοι υπό αντίξοες συνθήκες κι αυξημένης επικινδυνότητας χωρίς ανάλογες οικονομικές απολαβές, κύριοι!” …….