Μετς: Μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή ως οδηγός του Ν.Μιχαλοκιάκου και δράστης της επίθεσης στο “ΈΘΝΟΣ” μεταξύ των 9 συλληφθέντων για την καταδρομική χούλιγκανς κατά οπαδών του ΠΑΟ

Οργανωμένοι χούλιγκανς του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε καταδρομικη στο Μετς με ενέδρα σε φιλάθλους του ΠΑΟ.

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθήνας, και μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή ως οδηγός και συνοδός του Νίκου Μιχαλολιάκου, Σίμος Αμδρόνικος, μεταξύ των 9 συλληφθέντων για την καταδρομική χούλιγκανς σε φιλάθλους του ΠΑΟ (09/12) στο Μέτς.
Ο 37άχρονος- για τους καλά γνωρίζοντες- οργανωμένος της Θύρας 7 του Ολυμπιακού φέρεται σύμφωνα με τους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ είχε ενεργό συμμετοχή στην ενέδρα σε βάρος των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του αγώνα βόλεϊ, στο Μετς.

Ο 37άχρονος κατηγορείται και για επίθεση σε βάρος Αστυνομικού της  ΔΙ.ΑΣ., και φθορές στο υπηρεσιακό του δίκυκλο.

Οπως διακριβώθηκε, ο μετακλητός υπάλληλος της Βουλής στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, κατείχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας, του είχε αφαιρεθεί, ωστόσο το Μάρτιο του 2017 έδωσε εξετάσεις και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα του επαναχωρηγήθηκε.

Ανάμεσα στους 9 συλληφθέντες και άτομο του “χώρου” η παρουσία και συμμετοχή του είχαν ταυτοποιηθεί ως δράστης μεταξυ των βάνδαλων τσραξιών της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»(22/10).

Αρχικά για την καταδρομική ενέδρα οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε 11 προσαγωγές, ωστόσο οι 9 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι συλληφθέντες, ηλικίας από 16 έως 39 χρόνων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Οκτώ παραπέμφθηκαν  να δικαστούν στο Αυτόφωρο (11/12) ενώ ελεύθερος αφέθηκε 16άχρονος Αλβανός.