Μέτρα Πολυτεχνείου για το τελικό του κυπέλλου… και διμοιρίες από Επαρχία

Με απόφαση του Αττικάρχη η ΕΛ.ΑΣ απαγορεύει τις δημόσιες συναθροίσεις για τρεις ημέρες, μετά το “κάλεσμα” που έχουν απευθύνει οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενόψει του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ .

Μέτρα Πολυτεχνείου για το τελικό κυπέλλου, με διμοιρίες από Επαρχία, σε διπλή βάρδια (πρωί βραδυ) ενισχυτική με στατικές δυνάμεις , ανάκληση ρεπό και γενικότερη εγρήγορση και αναδιάταξη της ΕΛΑΣ με μόνο σίγουρο … οι Αστυνομικοί να είναι περισσότεροι από τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ.

Προηγήθηκε η απόφαση απαγορέυσης μετακίνησης οπαδών των δύο ομάδων και διάθεση περιρισμένου αριθμού προσκλήσεων σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, που προκάλεσε το “κάλεσμα” οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ για συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδας στην οδό Μενάνδρου ενόψει του τελικού κυπέλλου το Σάββατο (11/05), στο ΟΑΚΑ. Στο γήπεδο θα βρεθούν επιπλέον των 840 με ονομαστικές προσκλήσεις , με λίστα αυστηρά 200 ατόμων (από 100 για κάθε ομάδα)  οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα λάβουν από 120 προσκλήσεις, ενώ η ΕΠΟ 600

Δυνάμεις της Αστυνομίας θα αναπτυχθεί κατά μήκος του δικτύου της ΠΑΘΕ, ώστε να μην πραγματοποιηθούν οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. , με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, λόγω της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων ¨ΠΑ.Ε. Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.¨, στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. την 11-5-2019 και ώρα 20:30, δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 18:00 ώρα της Πέμπτης 09-05-2019 μέχρι και την 06:00 ώρα της Κυριακής 12-05-2019, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

Η Αστυνομία ζήτησε άδεια θύρα ανάμεσα στους κατόχους των προσκλήσεων των δύο ομάδων.

Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).