Μεταμόρφωση: Συνελήφθη ενώ φωτογράφιζε ανήλικες αθλήτριες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Εξοπλισμένος με τρεις φωτογραφικές μηχανές και δύο βιντεοκάμερες συνελήφθη να φωτογραφίζει ανήλικες αθλήτριες με μαγιό εντός του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μεταμόρφωσης

Η παρουσία του 57χρονου το απόγευμα της Παρασκευής (05/05-19.20) να κινείται ασκόπως στις πισίνες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μεταμόρφωσης, επί της οδού Διλόφου, υπέπεσαν στην αντίληψη του αδελφού αθλήτριας, ο οποίος όπως ανέφερε στη μητέρα τους, διέκρινε ότι ο άνδρας φωτογράφιζε τις ανήλικες αθλήτριες ενώ συμμετείχαν σε προπόνηση στο κολυμβητήριο. Η μητέρα και ένας πατέρας επίσης αθλήτριας προσέγγισαν τον άνδρα, του ζητήσουν το λόγο, και αξίωσαν να τους δείξει το υλικό που είχε καταγράψει, ενώ ενημέρωσαν την Άμεση Δράση.

Πλήρωμα Αστυνομικών, σε έλεγχο στον 57χρονο, κατέσχεσαν ως πειστήρια στην κατοχή του, τρεις φωτογραφικές μηχανές και δύο βιντεοκάμερες, τις οποίες δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ είχε αποκρύψει τον εξοπλισμό με ένα χάρτινο κάλυμμα ώστε να μην εντοπίζεται η δράση του. Σε επιτόπου εξέταση του υλικού που είχε καταγράψει στις φωτογραφικές του μηχανές, εντοπίσθηκαν φωτογραφικά στιγμιότυπα – τα οπίσθια και άλλα απόκρυφα σημεία του σώματος- των ανήλικων αθλητριών.

Σε κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του 57χρονου, στην περιοχή του Ζωγράφου, κατασχέθηκαν τέσσερις φορητοί, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρεις βιντεοκάμερες, δύο tablet και 17 κάρτες μνήμης.

Ο 57χρονος μετήχθη το πρωί του Σαββάτου (06/05) ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το Μονομελές Αυτόφωρο.