Μεσσηνία: Τροχαίο με αγριογούρουνο για τον ποινικολόγο Πέτρο Μαντούβαλο

Τροχαίο με παράσυρση αγριογούρουνου είχε ο ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος στον δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα, στην περιοχή του Μελιγαλά στη Μεσσηνία.

Με κατεύθυνση προς Καλαμάτα προερχόμενος από Γιαννινα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (22/01-23.50) ο ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος είχε  τροχαίο ατύχημα όταν ο οδηγός του, δεν προλαβε να αποφυγει αγριογούρουνο που ειχε βγει στο Εθνικό Οδικό δίκτυο με αποτέλεσμα το αυτοκινητο στο οποίο επέβαιναν να χτυπήσει το ζώο.
Το αποκάλυψε ο ποινικολογος το μεσημέρι (23/01) ενώπιον του ακροατηρίου του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας, όπου παρέστη ως συνήγορος υπεράσπισης σε αίτημα αναστολής εκτέλεσης απόφασης κάθειρξης 19 χρόνων που είχε επιδικαστεί σε νεαρό κάτοικο Μεσσήνη.

Τόσο ο ίδιος ο δικηγόρος όσο και ο οδηγός του δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, και με γερανό οδικής βοήθειας από την Καλαμάτα, μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Ο δικηγόρος μετά την εκδίκαση της υπόθεσης επέστρεψε στην Αθήνα, με ταξί, όπως δήλωνε ο ίδιος βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο.

Β.Γ.Μ.