Μενίδι: «Τη σκότωσα γιατί δεν άντεχα να βλέπω άλλον να οδηγά το αμάξι μου»

Αμετανόητος ο Αλβανός, Eduart Denaj για τη δολοφονία της πρώην συζύγου της 40χρονης Enkelejda Limaj, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στο Μενίδι

Στην απολογία του, ο Αλβανός Eduart Denaj, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 40χρονης Αλβανής Enkelejda Limaj, φέρεται να υποστήριξε, «Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα».

Κίνητρο στη διάπραξη του εγκλήματος ο 50χρονος Eduart Denaj, ως καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι «δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή».

Η 40χρονη Enkelejda Limajτην κατάθεσή της, όταν υπέβαλλε (09/05-00.30) μήνυση σε βάρος του 50χρονου πρώην συζύγου της Eduart Denaj ανέφερε ότι ήταν μαζί 14 χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη 21 ετών και έναν γιο 15 ετών. «Γενικότερα δεν ήμασταν ποτέ καλά, με είχε απειλήσει- εξυβρίσει πολλές φορές και με είχε χτυπήσει επίσης. Έχω καταγγείλει πολλά περιστατικά, αλλά όχι όλα. Εδώ και μία εβδομάδα, τον έχω δει ότι με παρακολουθεί, κάθεται με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι μου και δεν γνωρίζω τον λόγο. Χθες (06/05) και περί ώρα 23.30 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αυτοκίνητό του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει: “π@@@@α, θα δεις τι θα πάθεις, μα@@@η, θα σας κάψω”. Ήταν μεθυσμένος και είχε πολλά κουτάκια μπύρας μέσα στο αυτοκίνητό του. Εκεί, εγώ πήγα να καλέσω την αστυνομία και με έπιασε από τον λαιμό με δύναμη και μου γύρισε το δάχτυλο. Τότε η κόρη μου που ήταν κοντά, πήρε τηλέφωνο το 100. Στη συνέχεια μας μετέφεραν στην υπηρεσία σας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.