ΜΕΓΑΡΑ: Οπαδοί βανδάλισαν ΣΕΑ και επιτέθηκαν σε πλήρωμα περιπολικού.- ΦΩΤΟ

Συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης, λεωφορείο με οπαδούς κινείται προς τα διόδια Αφιδνών. Είχε προηγηθεί επίθεση στο πλήρωμα περιπολικού όταν επιχείρησαν να παρέμβουν μετά από βανδαλισμό που προκάλεσαν σε ΣΕΑ.

image

Το λεωφορείο με περίπου 50 οπαδούς οι οποίοι επέστρεφαν απο Τρίπολη στη ΘΣΝ, έπειτα από αγώνα εκτός έδρας (27/01-23.50) με απόφαση του οδηγού, σταμάτησε στα ΣΕΑ Μεγάρων για ανεφοδιασμό.
Οι οπαδοί αποβιβάστηκαν και εισήλθαν στο Mini Market του πρατηρίου το οποίο λειτουργεί προς εξυπηρέτηση του κοινού, προκάλεσαν βανδαλισμούς και αφαίρεσαν εμπορεύματα. Όταν πλήρωμα περιπολικού που συνόδευε την οπαδικη αποστολή, επιχείρησε να παρέμβει δέχθηκε επίθεση από τους επιβαίνοντες. Στη συνέχεια, κι ενώ επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο ο οδηγός ακολούθησε πορεία προς τα διόδια Αφιδνών, ενώ το πλήρωμα ζήτησε ενισχύσεις.
image

Στη συνοδεία συνένδραμαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης με δίκυκλα και υπηρεσιακά οχήματα τα οποία ενεργούσαν υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου στα διόδια Αφιδνών, να ενεργήσουν έλεγχο στους επιβαίνοντες.
Σε εξέλιξη η Αστυνομική επιχείρηση.

image

Το λεωφορείο συνοδεία διμοιρίας και περιπολικών (28/01-01.20) οδηγήθηκε στο ΑΤ Μεγάρων, προκειμένου να γίνει έλεγχος στους επιβαίνοντες και επιμερισμός κατηγοριών στους εμπλεκόμενους στο βανδαλισμό και τις κλοπές που προηγήθηκαν. Οι Αστυνομικοί προέβησαν σε 46 προσαγωγές, εκ των οποίων 11 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport