Με διάταξη η φωτογραφία του 52άχρονου διαχειριστή κυλικείου σε Δημοτικό Σχολείο, ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες.

Με Εισαγγελική Διάταξη η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 52άχρονου διαχειριστή κυλικείου σε Δημοτικό Σχολείο στη Βορειοανατολική Αττική, ο οποίος ομολόγησε ότι ασελγησε σε βάρος τριών ανήλικων μαθητριών, συμμαθήτριες της κόρης του..

52axronos_kulikeio

Πρόκειται για τον ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ Ευθύμιο του Παντελή και της Φωτεινής, γεν. το 1964 στην Καβάλα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

 52axronos_aselgia

Ο 52άχρονος, συνελλήφθη όταν 10άχρονη, συμμαθήτρια της κόρης του, αποκάλυψε στη μητέρα της ότι με “αντάλλαγμα”.. πορτοκαλάδα, ο 52άχρονος ο οποίος λειτουργούσε το κυλικείο του Δημοτικού σχολείου στο οποίο φοιτούσε η ανήλικη, επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα. Όπως ανέφερε η μικρή στη μητέρα της, δεν ήταν η πρώτη φορά καθώς και την περασμένη από τη συλληψή του εβδομάδα, της είχε δώσει τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς χρήματα. Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε τον 52άχρονο ο οποιός και συνελήφθη.