Μαρτίνο, Φθιώτιδα: Κλειστή η ΕΟ.Αθηνών-Λαμίας από εκτροπή νταλίκας

Από παρακαμπτηρίους οδούς της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου, διεξάγεται η κυκλοφορία για τους οδηγούς που κατευθύνονται προς την Αττική.

(02/09-20.20) Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Εθνικό Οδικό δίκτυο της Αθηνών Λαμία.

(02/09-19.00) Μια λωρίδα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας αποδόθηκε στην κυκλοφορία για τους οδηγούς με κατεύθυνση την Αττική.

ΤΡΧ_ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ_ΜΑΡΤΙΝΟ_ΝΤΑΛΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα (02/08-17.00) στο 110ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου στο ρεύμα προς Αττική προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας.

Εκτροπή και ανατροπή νταλίκας έμφορτη με τζάμια, έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, με την κίνηση στο Εθνικό Οδικό δίκτυο να έχει διακοπεί για τα τροχοφόρα.

Ελαφρά τραυματίσθηκε ο οδηγός της νταλίκας ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Λόγω της επιστροφής των τελευταίων παραθεριστών από περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, αυξημένη ήταν η κίνηση στο οδικό δίκτυο, στην είσοδο της Αττικής με ανάσχεση των αυτοκινήτων έως και τα 5χλμ.

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στον κόμβο του Μαρτίνου και με εκτροπή για τα τροχοφόρα που έχουν κατεύθυνση προς Αθήνα να διεξάγεται από παρακαμπτηρίους μέχρι το Κάστρο Βοιωτίας, οπότε και οι οδηγοί επιστρέφουν στο Εθνικό Οδικό δίκτυο .