Μαρούσι: Στο Νοσοκομείο ανήλικοι μαθητές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από γνωστό κλαμπ του Αμαρουσίου μετά από την κατανάλωση αλκοόλ εντοπίσθηκαν έφηβοι μαθητές.

Στο πάρτι που διοργανώθηκε σε γνωστό κλαμπ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27/10) καθώς την επόμενη μέρα ξημέρωνε η αργία της 28ης Οκτωβρίου, συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες τριών ιδιωτικών σχολείων των βόρειων προαστίων. Όλα κυλούσαν ομαλά έως ότου οι πρώτοι μαθητές άρχισαν να νιώθουν έντονη αδιαθεσία, καποιοι απο τους οποιους, βγήκαν από το κλαμπ για να πάρουν καθαρό αέρα. Όταν συμμαθητές τους, τους αναζήτησαν τους βρήκαν λιπόθυμους έξω από το μαγαζί. Σχεδόν την ωρα (28/10- 04.00) που η μητέρα μαθητή που συμμετείχε στο πάρτι, πήγε για να παραλάβει το παιδί της.

Έξω από το μαγαζί 10 ανήλικοι σε άθλια κατάσταση και ανάμεσα τους το παιδί της, σε κωματώδη κατάσταση!

Το ανήλικο παιδι μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, όπου, επανήλθε -σύμφωνα με πληροφορίες- το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης δυο ακόμα ανήλικοι οι οποίοι είχαν εντοπιστεί αναισθητοι λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.

Το περιστατικό γνωστοποιηθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου κλιμακιο μετεβη στο κλαμπ και έλαβε δείγματα από τα ποτά τα οποία απεστάλησαν προς εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Οι Αστυνομικοί εχουν ζητήσει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις από τα παιδιά που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, αλλά και από όσα ένιωσαν έντονη αδιαθεσία μετά την κατανάλωση αλκοόλ.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί στο Τμήμα προστασιας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής με τους Αστυνομικους να διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε η ομαδική λιποθυμία των εφήβων μαθητών ηλικίας 15 και 16 εετώ- εάν προήλθε από την κατανάλωση μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, νοθευμένα ποτά ή συνδυασμό αλκοόλ με άλλες ουσίες.