Μαρίνα ΣΕΦ: Ακέφαλο πτώμα περισυνέλεξε το Λιμενικό

Την ταυτότητα του θύματος, που εντοπίσθηκε στη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας του ΣΕΦ, με το πτώμα να έχει αποκομμένη κεφαλή και εμπρόσθιο κορμό.

Πτώμα άνδρα- αγνώστων λοιπών στοιχείων- σε προχωρημένη σήψη, εντοπίσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (01/10), από διερχόμενους και άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου μετέβησαν στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή «η σορός ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενήργησε υποθαλάσσια έρευνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αντιπαραβολή της περιγραφής του ρουχισμού που φέρει το πτώμα, παραπέμπει σε εξαφανισμένο άνδρα από την Αττικής, για τον οπιο ειχε δηλωθεί εξαφάνιση πριν από περίπου ένα μήνα, από τους οικείους του.

Προανακριση, διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού ενω αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.