ΜΑΝΗ: Αναπαράσταση για το διπλό φονικό- (ΦΩΤΟ).

Έντονα μέτρα και ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, για την αναπαράσταση του διπλού φονικού, τον περασμένο Αύγουστο, στη Μεσσηνιακή Μάνη.

image

Το Συμβούλιο Εφετών Καλαμάτας, κάνοντας δεκτό το αίτημα της οικογένειας του δολοφονημένου Κωστα Σγούρου αποφάσισε την αναπαράσταση για το διπλό έγκλημα με τη δολοφονία των Κωστα Σγούρου, και Γιάννη Κομμάτη.
image

Οι δράστες της διπλής δολοφονίας, επανέλαβαν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις τους το βράδυ της δολοφονίας. Η μεταγωγή τους, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, συνοδευόμενοι από ισχυρή Αστυνομική Δύναμη, στο φόβο επεισοδίων, από τους συγγενείς των θυμάτων απο τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, όπου κρατούνται.
Παρουσία Ανακριτή, του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας , ο ιατροδικαστής που ενήργησε τη νεκροψία νεκροτομη στις σορούς, και των συνηγόρων τους οι δυο δράστες περιέγραψαν και έδειξαν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις τους, από τη διαδρομή, στην δολοφονία των δύο νεαρών, όταν πυροβόλησαν τα θύματα, τη μεταφορά και την απόρριψη τους κάτω από το γεφύρι.

image

Σύμφωνα με το αίτημα της οικογένειας του Κωστα Σγούρου, η αναπαράσταση πρόκειται να διαλευκάνει αδιευκρίνιστα σημεία της δολοφονίας των δύο νεαρών-Κ.Σγούρου, και Γ.Κομμάτη- προκειμένου να εξακριβωθει “τυχόν εμπλοκή και άλλου/άλλων προσωπων που ενδεχομένως συμμετείχαν, με οποιονδήποτε τρόπο, είτε στην τέλεση, είτε στην προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος” όπως έχουν αναφέρει οι συνήγοροι της οικογένειας του Κωστα Σγούρου.
Μετά από περίπου 2 ώρες ολοκληρώθηκε η αναπαράσταση, στο σημείο στο οποίο οι δράστες είχαν απορρίψει τις σορούς των δύο θυμάτων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport