Μαλακάσα: “Το πρωί ανάβουν φωτιά μέσα στο δάσος και ψήνουν, και το απόγευμα σε άγριους ξυλοδαρμούς με καδρόνια και ξύλα”

Καταγγελίες για εστίες φωτιάς στο δάσος σε υπαίθριο μπάρμπεκιου και βίαιες συμπλοκές μεταξύ των λαθρομεταναστών διαβιούντες στη δομή

“Μαλακάσα ώρα μηδέν! Δήμος Ωρωπού, Νομός Αττικής!!! Μόλις 20 λεπτά από τα βόρεια προάστια!!! 500 κάτοικοι και 4.000 μετανάστες που βγαίνουν χωρίς αστυνόμευση, ανεξέλεγκτοι.. Το πρωί ανάβουν φωτιές στο δάσος και ψήνουν, με 7BR, και το απόγευμα στην πλατεία της Μαλακάσας, ακολουθούν άγριοι ξυλοδαρμοί μεταξύ τους, με καδρόνια και ξύλα.. Θα καούμε, σαν το Μάτι!! Κινδυνεύουμε!! “, καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής .

Οι περίπου 500 κάτοικοι, λόγων της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί με έντονο το αίσθημα της ανασφάλειας, αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ενω οι λαθρομετανάστες χωρίς κανέναν έλεγχο κινούνται και δρουν ανεξέλεγκτοι. «Η κατάσταση στη Μαλακάσα και στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού είναι τραγική Ιδιαίτερα μετά την ελεύθερη πρόσβαση των προς απέλαση μεταναστών, ήδη μετράμε τον πρώτο νεκρό!» σημειώνει στην πρόσφατη επιστολή του προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Λίτσας. Η αναφορά του στο τροχαίο με παράσυρση Σομαλού από διερχόμενο όχημα, όταν βρέθηκε μπροστά στο διερχόμενο όχημα, ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να καταλήξει, ενώ τα τροχαία στο χώρο του ΚΥΤ Μαλακάσας λόγω της ελεύθερης κίνησης των λαθρομεταναστών, είναι στις εγγραφές του δελτίου συμβάντων της περιοχής.