Μαξίμου: Ένταση με μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ, πριν τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Ενταση και απώθηση των μελών της ΠΟΕ ΟΤΑ, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πριν τη συνάντηση των εκπροσώπων της με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ενώ οι συμβασιούχοι στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου ανέμεναν το αποτελέσμα της συνάντησης των εκπροσώπων τους με τον Πρωθυπουργό, (27/06-09.45) επιχείρησαν να ανοίξουν πανό με συνθήματα. Άμεσα επενέβη η ασφάλεια του Πρωθυπουργού και Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν διαταχθεί σε Μέτρα Τάξης, να αποτρέψουν την ενέργεια τους, και προκλήθηκε ένταση. Η ασφάλεια του Πρωθυπουργού απομάκρυνε από το χώρο τους συμβασιούχους και τους οδήγησε στις αρχές της Ηρόδου Αττικού, από όπου συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα.
Η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προγραμματίσθηκε προκειμένου να εξεβρεθεί λύση γιά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής απορριμμάτων, σε συνδιασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται τις επόμενες μέρες.