5+1 λόγοι για να επισκεφτείτε το 5o Συνέδριο Security Project 26 & 27 Μαΐου

Υπάρχουν 5 +1 σημαντικοί λόγοι για να επισκεφτείτε το 5o Συνέδριο Security Project την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο – 26 & 27 Μαΐου.

  1. Η Εξωστρέφεια στην Ασφάλεια Γίνεται Πράξη

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, επιστήμονες και επιχειρησιακά στελέχη από τον ιδιωτικό τομέα θα αναδείξουν το τοπίο και τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων κινδύνων και θα προτείνουν τρόπους αντιμετώπισης των νέων απειλών .

  1. Ουσιαστική Συζήτηση για τις Προοπτικές του Ιδιωτικού Τομέα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί δημόσια μια ουσιαστική συζήτηση για τις προοπτικές και την αναβάθμιση του κλάδου της Ιδιωτικής Ασφάλειας. Θα κατατεθούν προτάσεις και απόψεις από στελέχη κορυφαίων εταιριών του χώρου μέσα από πάνελ συζήτησης αλλά και ειδικές παρουσιάσεις.

  1. Οι Security Managers μπροστά στις προκλήσεις της εποχής

Διευθυντές Ασφάλειας μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών θα συναντηθούν και θα συζητήσουν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές.

  1. Η Συμβολή της Τεχνολογίας στα Έργα Ασφάλειας

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την  ευκαιρία να ενημερωθούν πρακτικά για τις δυνατότητες και τα οφέλη που προκύπτουν από την εγκατάσταση  σύγχρονων λύσεων στα έργα ασφάλειας με τη μορφή case studies και συγκεκριμένων εφαρμογών.

  1. Η Αγορά της Ασφάλειας Δίνει Δυναμικό Παρών

Για ακόμα μια χρονιά πολύ σημαντικές εταιρίες του κλάδου των υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων στο τομέα της ασφάλειας, δίνουν δυναμικό παρών στο συνέδριο στα πλαίσια της έκθεσης των χορηγών, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν πρόσωπο με πρόσωπο για όλες τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν

Συμμετοχή στη Μεγαλύτερη Εκδήλωση στην Ελλάδα για την Ασφάλεια

Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην κορυφαία ετήσια εκδήλωση των επαγγελματιών της ασφάλειας στην Ελλάδα και να έρθετε σε επαφή με συναδέλφους και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα.

Πρόγραμμα 1ης ημέρας – Παρασκευή 26 Μαΐου  

Πρόγραμμα 2ης ημέρας – Σάββατο 27 Μαΐου  

Πρόγραμμα Workshops

Χορηγοί 

Πραγματοποιήστε την ΕΓΓΡΑΦΗ σας