Λόφος Στρέφη: Κουκουλοφόροι, πυροβόλησαν οχήματα και επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία

Μετά το τέλος της πορείας ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ και τα επεισόδια που προκάλεσαν ταραξίες και κουκουλοφόροι έξω από το Μεγάλη Βρετάνια, επίθεση προκάλεσαν σε van τηλεοπτικού σταθμού και εμπρησμό σε πέντε σταθμευμένα στο Λόφο του Στρέφη.

Εμπρηστική επίθεση προκάλεσαν κουκουλοφόροι κατά την αποχώρησή τους από την πορεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας, με κίνηση προς τα Εξάρχεια. Απορρίψεις μολωτοφ (17/05-15.20) σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα επί της οδού Έρσης στο Λόφο Στρέφη εκδηλώθηκε φωτιά.

Άμεσα στο έργο της κατάσβεσης επιχείρησαν εννέα Πυροσβέστες με τρία Πυροσβεστικά οχήματα.

Κονδυλοφόροι ταραξίες επιτέθηκαν και στους εργαζόμενους (τεχνικούς και δημοσιογράφο) με βαριοπούλες, ενώ με van εξωτερικών μεταδόσεων κάλυπταν στην πλατεία Κλαυθμώνος το συλλαλητήριο των συνδικάτων.

Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού πρόλαβαν να αποχωρήσουν ενω οι ταραξίες έσπασαν το όχημα του τηλεοπτικού σταθμού και αποχώρησαν. Καμία προσαγωγή από την αστυνομία. Για το περιστατικό και την επίθεση σε βάρος των εργαζομένων στο χώρο του τύπου, απο το “λαλίστατο” Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ δεν έχει εκδοθεί (καμία) ανακοίνωση.