λόφος Ιππικού, Κολωνός: Ανήλικη σε επεισόδιο επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι, ανήλικες

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στον Κολωνό,  με δύο ανήλικες τραυματίες με πλήγματα από μαχαίρι,  με δράστιδα ανήλικη

Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στη συμβολή Διστόμου και Τριπόλεως στο λόφο Ιππικού στον Κολωνό, το απόγευμα του Σαββάτου (19/06-18.30) είχε δύο ανήλικες τραυματίες, με δράστιδα ανήλικη, όταν σε προγραμματισμένη συνάρτηση διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, έξι ανήλικες, είχαν έντονη λογομαχία για αδιευκρίνιστη αφορμή, ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αποδίδει σε διαφωνία για κάποιο αγόρι, και σε συμπλοκή μεταξύ τους, η μία ανήλικη με σουγιά που έφερε στην κατοχή της τραυμάτισε άλλες δύο ανήλικες. Οπως ανέφεραν οι ανήλικες την προηγούμενη ημέρα ειχαν πάει για μπάνιο και η διαφωνία τους που προκύψει στην παραλία τις οδήγησε στο ραντεβού στο λόφο Ιππικού στον Κολωνό.

Στο σημείο μετέβησαν πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ, με τους διασωστες να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στις δύο νεαρές τραυματίες. Η μία με τραύμαστο μηρό και στην κοιλιά,  υποβλήθηκε σε χειρουργείο ενώ νοσηλεύεται εκτος κινδύνου στο ΓΚ Νίκαιας. Η ανήλικη ως δράστιδα της αιματηρής επίθεσης συνελήφθη μαζί με δυο φίλες της και σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.