Λιβαδειά: Επικοινώνησαν σε μεσο κοινωνικής δικτύωσης, τη μετέφερε στο Βόλο και κατήγγειλε το βιασμό της

Σύμφωνα με την έφηβη μαθήτρια, προηγήθηκε επικοινωνία με τον 44χρονο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνεννοήθηκαν να τη μεταφέρει στο Βόλο, στη διαδρομή τη βίασε και επέστρεψαν μαζί στη Λιβαδειά και προχώρησε στη συνέχεια σε καταγγελία

Ήταν το πρωί της Παρασκευής (21/05) όταν η ανήλικη με τους γονείς της μετέβη στο ΤΑ Λιβαδειάς και κατήγγειλε το βιασμό της από τον 44χρονο Σ.Σ από τη Λιβαδειά. Σύμφωνα με τη. Όπως αναφέρει η ανήλικη, ύστερα από επικοινωνία με τον 44χρονο, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέπτυξαν επαφή και στις μεταξύ τους συζητήσεις, φέρεται να του εκμυστηρεύτηκε ότι ο επίσης ανήλικος φίλος της, είχε μετακομίσει οικογενειακά στο Βόλο και ήθελε να τον συναντήσει.

Φέρεται ο 44χρονος να της πρότεινε να τη μεταφέρει στο Βόλο ωστόσο για να μη γίνει αντιληπτή η “απουσία” της, θα αναχωρούσαν το πρωί και θα επέστρεψαν ως το μεσημέρι ώστε να γυρίσει στο σπίτι της χωρίς να αντιληφθεί η οικογένειά της την απουσία της. Το πρωί της Δευτέρας (17/05) με το όχημα του 44χρονου, αναχωρούσαν από την Λιβαδειά για το Βόλο. Στο ύψος της Κάτω Τυθωρέας, στον παράδρομο της πΕΟ με κατεύθυνση προς Μπράλο, καταγγέλει η έφηβη μαθήτρια, ακινητοποίησε το όχημά του και προχώρησε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της.

Η 15χρονη μαθήτρια, μετέβη με τον 44χρονο στο Βόλο όπου συνάντησε το φίλο της και στη συνέχεια επέστρεψαν στη Λάρισα. Η μητέρα της ανήλικης ενημερώθηκε για τις απουσίες της από το Σχολείο της και όταν αναζήτησε απαντήσεις η έφηβη της αποκάλυψε όσα είχαν προηγηθεί με τον 44χρονο και προχώρησαν σε καταγγελία.

Σε βάρος του 44χρονου Σ.Σ σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, εκδόθηκε ένταλμα (28/05) δυνάμει του οποίου συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

Κατά την εξαίρεση στοιχείων του 44χρονου προέκυψε ότι είχε απασχολήσει (2014) για βιασμό ενήλικης. Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε από κοινού με τον ανιψιό του για το βιασμό 19χρονης, εν. Η υπόθεση εκκρεμεί στο Εφετείο.

Στην κατοχή του 44χρονου στο σπίτι του, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και υλικό ενήλικης πορνογραφίας.  Ενώ σε έρευνα στο όχημά του, κατασχέθηκε μεταξύ άλλων αλυσίδα ή οποια άνηκε στην 15χρονη για την οποία εξετάζεται η κατοχή της από τον 44χρονο.