Λέσβος: Συμπλοκές στο λιμάνι “αλληλέγγυων” και λαθρομεταναστών με κατοίκους- Παρεμπόδισαν την υποστολή της σημαίας

Επεισόδια στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με «αλληλέγγυους» και λαθρομετανάστες, ενω επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την υποστολή της Ελληνικής σημαίας στο Παλαιό Λιμεναρχείο.

metanastes-epeisodia-limani

Επέμβαση των ΜΑΤ στο λιμάνι της Μυτιλήνης ύστερα απο συμπλοκή μεταξύ αλληλέγγυων και λαθρομεταναστών με κατοικους του νησιού, στον προβλήτα του λιμανιού. Ειχε προηγηθεί έντονο επεισόδιο, όταν αλληλέγγυοι και λαθρομετανάστες αποδοκίμασαν και επιχείρησαν να παρεμποδίσουν το στρατιωτικό αγημα κατα την υποστολή της Ελληνικής σημαίας μπροστα απο το Παλαιό Λιμεναρχείο (18/09).

limani-epeisodia-18916

Όσοι κάτοικοι του νησιού, εκεινη την βρέθηκαν στην προκυμαία, συνεπλακησαν με τους “αντιρρησίες”, αναφώνησαν τον Εθνικό Ύμνο και με χειροκροτηματα στήριξαν το στρατιωτικό αγημα να τελεσει την υποστολή της Ελληνικής σημαίας.

Εκρυθμη ειναι, η κατάσταση στο νησί, με την παρουσία των “αλληλέγγυων” και την ανεξέλεγκτη δράση των λαθρομεταναστών. Αυριο (19/09) οι κάτοικοι του νησιού, έχουν προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί με το μεταναστευτικό.