Λέσβος: “Με ψυχραιμία, σύνεση κ πάνω ανθρωπιά, ενεργούν οι Αστυνομικοί μας όταν η μέρα κυλάει φυσιολογικά”

..”ένα μικρό προσφυγόπουλο, κατά τη διανομή του συσσιτίου είχε προσωρινά χάσει την μητέρα του. Αστυνομικοί των πεζών περιπολιών εντόπισαν την μητέρα του και κατέληξε την αγκαλιά της”..

BlurImage(6-9-2016_11-21-24)
(Στη φωτογραφία ο Α’ Αντιπρόεδρος ΕΣΦΝΑ/ μέλος Δ.Σ. ΠΟΣΥΦΥ ΔΗΜΑΚΗΣ Λάζαρος,  κρατάει αγκαλιά το προσφυγόπουλο)

“Στην Μόρια καθημερινά οι αστυνομικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να διατηρηθεί η τάξη κ η ασφάλεια εντός του camp. Κάποιες φορές υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των προσφύγων κ των αστυνομικών. Πάντα όμως οι αστυνομικοί μας ενεργούν με ψυχραιμία, σύνεση κ πάνω απ όλα ανθρωπιά.

Πολλοί κακοπροαίρετοι με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα θα επιχειρήσουν να ρίξουν λάσπη στους αστυνομικούς για να αποποιηθούν των ευθυνών τους, όμως όπως λέει κ η παροιμία “μια εικόνα χίλιες λέξης”.

Δείτε εδώ πως ενεργούν οι αστυνομικοί μας όταν η μέρα κυλάει φυσιολογικά. (Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Α’ Αντιπρόεδρος ΕΣΦΝΑ κ Μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΦΥ ΔΗΜΑΚΗΣ Λάζαρος , να έχει στην αγκαλιά του ένα μικρό προσφυγόπουλο, που κατά την διάρκεια διανομής του συσσιτίου είχε προσωρινά χάσει την μητέρα του, μέχρι που οι άλλοι συνάδελφοι των πεζών περιπολιών εντόπισαν την μητέρα του στης οποίας κατέληξε την αγκαλιά).
Υγ.είπαμε είμαστε εδώ”… παραθέτει στο σχόλιο του ο Νίκος Μπαλουρδος της Ένωσης Συνοριακών Αθηνας.