Λέσβος: “Με ψυχραιμία, σύνεση και ανθρωπιά, ενεργούν οι Αστυνομικοί μας όταν η μέρα κυλάει φυσιολογικά”

Σε απάντηση όσων εγκαλούν το έργο της αστυνομίας στα καμπ λαθρομεταναστών στα νησιά, η απάντηση έρχεται με ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο και την ιστορία που είχε αίσια κατάληξη για το νήπιο και την μητέρα του, που διαβιούν στη Μόρια

«Στη Μόρια της Λέσβου, καθημερινά οι αστυνομικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να διατηρηθεί η τάξη και η ασφάλεια εντός του camp. Κάποιες φορές υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των προσφύγων και των αστυνομικών. Πάντα όμως οι αστυνομικοί μας ενεργούν με ψυχραιμία, σύνεση και πάνω απ’ όλα ανθρωπιά. Πολλοί κακοπροαίρετοι με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα θα επιχειρήσουν να ρίξουν λάσπη στους αστυνομικούς για να αποποιηθούν των ευθυνών τους, όμως όπως λέει και η παροιμία «μια εικόνα χίλιες λέξης».

Δείτε εδώ πως ενεργούν οι αστυνομικοί μας όταν η μέρα κυλάει φυσιολογικά. Εδώ, ο Α’ Αντιπρόεδρος ΕΣΦΝΑ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΦΥ, Λάζαρος Δημάκης, αγκαλιά με ένα μικρό προσφυγόπουλο. Κατά τη διανομή του συσσιτίου είχε προσωρινά χάσει την μητέρα του. Αστυνομικοί των πεζών περιπολιών εντόπισαν την μητέρα του και κατέληξε την αγκαλιά της» Υγ. Είπαμε είμαστε εδώ!», σχολιάζει ο Νίκος Μπαλούρδος της Ένωσης Συνοριακών Αθήνας, ενώ παραθέτει τη φωτογραφία .