Λέσβος: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για τα οργανικά κενά της τοπικής Αστυνομίας

Με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου συναντήθηκε ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ,  ανταποκρινόμενος στην επιστολή που του απέστειλαν.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου,  Β.Ροδόπουλο, οι συνδικαλιστές Αστυνομικοί, συναντήθηκαν με το βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνούς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί λόγω του υπερβολικά αυξημένου φόρτου εργασίας τους, με κύρια αιτία την μεγάλη αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών και την ασφυκτική κατάσταση στο ΚΥΤ Μόριας. Σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν προέβλεψε ούτε μια (!) έκτακτη μετάθεση για τη Λέσβο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε συνέχεια των επαφών που είχε πρόσφατα ο κ.Μπουρνούς με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας, προκειμένου να καταγράψει πληρέστερα την κατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο κ. Μπουρνούς δεσμεύτηκε στους εκπροσώπους των αστυνομικών υπαλλήλων, ότι θα καταθέσει άμεσα ερώτηση στη Βουλή για την επείγουσα ανάγκη αφ’ ενός κάλυψης των οργανικών κενών στη Λέσβο και αφ’ ετέρου χάραξης νέου οργανογράμματος που να ανταποκρίνεται στις πολύ αυξημένες απαιτήσεις της παρούσας περιόδου.