Λέρος: Αμετανόητοι οι γονείς, περιγράφουν τους βιασμούς και την κακοποίηση των παιδιών του

Ενώπιον του Εισαγγελέα της Κω οι γονείς από τη Λέρο οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους περιέγραψαν όσα όλοι στην τοπική κοινωνία γνώριζαν και σιωπούσαν.

Η θεία των παιδιών- της 13,5 κόρης και του 8άχρονου γιού τους- καθώς και του 24άχρονου αγοριού με νοητική υστέρηση έχει αναλάβει προσωρινά την επιμέλεια τους.
«Ο πατέρας πολλές φορές χτυπούσε τα παιδιά και μάλιστα είχε τύχει να βρεθώ μπροστά σε ένα περιστατικό που χτυπούσε με καρέκλα στο κεφάλι τον γιο του με νοητική υστέρηση. Όταν έτυχε να μπω στη μέση για να τα σώσω, με απείλησε και μου είπε: «στην οικογένειά μου κάνω κουμάντο εγώ». Το ξύλο ήταν η καθημερινότητά του και τα παιδιά τα είχε κάνει να βλέπουν τον κόσμο και να φοβούνται, δηλωνει η θεία των παιδιών, η οποία αναφερεται σε  μαρτυρία ενός παιδιού ότι ο πατέρας το κακοποιούσε και σεξουαλικά.

Στις καταθέσεις τους οι δυο γονείς , φερονται να υποστήριξαν οτι “απολάμβαναν τη σεξουαλική κακοποίηση και σταματούσαν μονάχα όταν τα παιδιά άρχιζαν να κλαίνε”

Το ζευγάρι ζήτησε κι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (31/05) ενώ κρατούνται σε δύο κρατητήρια Αστυνομικών Τμημάτων.