Λάρισα: Τροχαίο δυστύχημα στην 110ΠΜ- Μητέρα παρέσυρε το 20μηνών μωρό της

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, οταν μητέρα, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, παρέσυρε με το αυτοκίνητό της, το μόλις 20 μηνών αγοράκι της.

Στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης, υπό συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί βρέθηκε πίσω από το αυτοκίνητο της μητέρας του. Η Στρατιωτικός χωρίς να αντιληφθεί την κίνηση του νηπίου, το μικρότερο από τα 5παιδιά της οικογένειας, επιβιβάστηκε στη θέση του οδηγού ενώ στο όχημα επέβαιναν τρία από τα παιδιά της, έβαλε όπισθεν για να ξεπαρκάρει το όχημά της και να ξεκινήσει την πορεία της.

Η παράσυρση του μόλις 20μηνών βρέφους, από το όχημα, στάθηκε μοιραία για τη ζωή του. Η γυναίκα παρά το σοκ που υπέστη μόλις αντιλήφθηκε το δυστύχημα, έβαλε το αναίσθητο παιδί της στο αυτοκίνητο και το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το αγοράκι, το μικρότερο από τα 5παιδιά της οικογένειας. Η τραγωδία βύθισε στο πένθος τόσο τους συγγενείς της οικογένειας όσο και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η οικογένεια της Στρατιωτικού τον περασμένο χειμώνα είχε βιώσει τον τραυματισμό ενός από τα άλλα τέσσερα αδέλφια του 20μηνων νηπίου, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και είχε γλιτώσει το βαρύτατο τραυματισμό του, καθώς η πυκνή βλάστηση δένδρου που βρίσκεται στην αυλή, ανέκοψε την πορεία του κατά τη  πτώση του.

Να σημειωθεί οτι στελέχη της ΠΑ και το προσωπικό της 110Μονάδα στην οποία υπηρετεί η Στρατιωτικός, βρίσκονται  δίπλα στο στέλεχός της για παροχή κάθε βοήθειας.