Λάρισα: Τη Δευτέρα (15/09) η κηδεία του ήρωα Αρχιπυροσβέστη, Ματθαίου Μάτζιου.

Έχασε τη ζωή του, στην προσπάθειά του να σώσει μια γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κίνδυνο ζωής. Με την αυτόνομη συσκευή οξυγόνου, επιχείρησε να προσεγγίσει στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, ενώ η φωτια που είχε ξεσπάσει στο υπερυψωμένο ισόγειο είχε επεκταθεί στο 3όροφο κτήριο στο Π.Φάληρο.

+mantzios_matthaios_el_GRΗ κηδεία του 33χρονου ήρωα Αρχιπυροσβέστη, Ματθαίου Μάτζιου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε μια προσπάθεια να σώσει την 44χρονη γυναίκα-σύζυγο του ιδιοκτήτη της επιχείρηση υδραυλικών μητέρα δύο παιδιών- η οποία είχε εγκλωβιστεί στο διαμέρισμά του δευτέρου ορόφου, είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (15/09), στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ηπειρώτικα Λάρισας.

“Ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου που έβαλε πάνω τη δική του ζωή μία άλλη ζωή” αναφέρει “Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε ανακοίνωσή του, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του ήρωα Πυροσβέστη. Απόφαση της οικογένειας, αντί στεφάνων, χρήματα να διατεθούν στο Σύλλογο.

Η Katerina Karabini (FB) δημιούργησε ένα βίντεο στη μνήμη του 33χρονου Αρχιπυροσβέστη, και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις πολιτιστικού συλλόγου του οποίου ήταν μέλος, σε ένα δικό της αποχαιρετισμό.. Καλό ταξίδι, Μάνθο..