Λάρισα: Συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας του 21άχρονου Αλβανού

Συνελήφθη ο 31χρονος Αλβανός που αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές, ως δράστης,  στη δολοφονία του 21χρονου Ντανιέλ, στο εξωκλήσι των Αγ. Αναργύρων Αγιάς στη Λάρισα.

Ο 21άχρονος Ντάνιελ από την Αλβανία, υπάλληλος ψαροταβέρνας στη Σωτηρίτσα, είχε εντοπισθεί νεκρός (26/06) σε αγροτικό δρόμο κοντά στο εξωκλήσι. Σύμφωνα με τη νεκροψία στη σορό, ο νεαρός Αλβανός έχασε τη ζωή του από ξυλοδαρμό, ωστόσο μετά τον θάνατό του, ο δράστης τον έσυρε σε ρέμα, περιέλουσαν τη σορό με εύφλεκτο υλικό και την πυρπόλησαν. Ο 31άχρονος Αλβανός τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν ως οικοδόμος σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ, ωστόσο μετά τη δολοφονία του ομοεθνή του, εγκατέλειψε την Ελλάδα για να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την Αλβανία.
Σε βάρος του 31άχρονου Αλβανού, ειχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Λάρισας, ωστόσο όπως προέκυψε, πέρασε τα σύνορα προς Αλβανία κι – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – επέστρεψε (05/08) και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής Σταθμού, για να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
Μαζί με τον 31άχρονο , συνελήφθη και η 25άχρονη Αλβανή σύζυγός του, η οποία, με τα τρία της παιδιά, είχαν εγκαταλείψει τη Λάρισα αρκετές ημέρες πριν τη δολοφονία του 21χρονου.
Οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Λάρισας.

πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλης Κακάρας

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport