Λαμία: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, νεκρή η συνοδηγός μητέρα δύο ανηλίκων .

Νεκρή ανασύρθηκε η 47άχρονη γυναίκα, ενώ τραυματίες διακομίσθησαν στο Νοσοκομείο ο σύζυγός της και οδηγός οχήματος στο οποίο επέβαιναν, καθώς και τα δύο παιδιά τους 14 ετών αγόρι και 12χρονων κορίτσι.

Στο 185 χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας μεταξύ Καμένων Βούρλων και Μώλου (28/07-13.00) στο Ρεγγίνι κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς Λαμιά το όχημα της τετραμελούς οικογένειας αΠΟ τη Γαλλία. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα, παρεξέκκλινε της πορείας του προσέκρουσε στο κράσπεδο της γέφυρας, κατέληξε στα μεταλλικά κιγκλιδώματα (μπάρες) και ανετράπηο οδηγός του μαύρου Golf στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια Γάλλων τουριστών, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο στηθαίο και στα κάγκελα της γέφυρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε ενώ ο οδηγός του οχήματος, πατέρας της οικογένειας, επιχειρούσε να διαβάσει έναν χάρτη.

Άμεσα στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ενώ η κίνηση στο ρεύμα προς Λαμία διεκόπη, ωστε να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο, ενώ Πυροσβέστες απεγκλώβισαν νεκρή την 30άχρονη από τη θέση συνοδηγού, σοβαρά τραυματίες το σύζυγο και οδηγό του οχήματος, και ο 14άχρονος γικς της οικογένειας ο οποίος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη από τους γιατρούς, ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 12αχρονη κόρη της οικογένειας.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ η Τροχαία διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport