Λαμία: Απο την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου η μεταγωγή του Χρήστου Μπαλαντίνα

Με χειροπέδες στα χέρια, την κουκούλα της αθλητικής μπλούζας του να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του, υπό αυξημένη Αστυνομική συνοδεία, ο Χρήστος Μπαλαντίνας μετήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας προκειμένου να απολογηθεί.

Με αυξημένα Μετρα Τάξης αποφασίστηκε η μεταγωγή του Χρήστου Μπαλαντίνα, ο οποίος αν και δεν εχει ομολογήσει τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα  (28/12) συνελήφθη με ένταλμα του αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας με την ταυτοποίησή του στη σκηνη εγκληματος απο τα εργαστηριακά αποτελέσματα. Ωστόσο οι Αστυνομικοί αποφάσισαν την τελευταία στιγμή (04/01) να περάσουν από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου και να τον οδηγήσουν απευθείας στο γραφείο του Ανακριτή, καθώς έξω από το κτήριο ήταν μεταξύ άλλων, τα δύο αδέλφια της παιδοψυχιάτρου Σάββας και Κώστας Κουμπούρας.

Ο κατηγορούμενος παραμένει σιωπηλός και δείχνει ως να μην αντιλαμβανεται ή να επιλέγει να μην αναφέρεται στη νύχτα της 28ης Δεκεμβρίου όταν συνάντησε την 45άχρονη παιδοψυχίατρο και όσα ακολούθησαν μέχρι το πρωί της ίδιας ημέρας  (28/12-11.00) οταν ο αδελφός της Κωστας την εντόπισε νεκρή και αιμόφυρτη στην κραβατοκαμαρα του διαμερίσματός της, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Σύμφωνα με το συνήγορό του, Λεωνίδα Κουμπούρα- δικηγόρο Λάρισας, ο 39άχρονος θα απολογηθεί κανονικά ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα, ωστόσο τόνισε ότι “μέχρι και σήμερα ο εντολέας μου βρισκόταν σε σύγχυση” και όπως σημείωσε και ο ιδιος ανριμετωπίζει πρόβλημα στην επικοινωνία μαζί του.