Λαμία: Αναζητείται Ρομά με “ύποπτα” συμπτώματα – Αποχώρησε χωρίς εξιτήριο από το Νοσοκομείο

Επέλεξε να αποχωρήσει από το Νοσοκομείο , ενώ ήταν σε αναμονή για τα εργαστηριακά αποτελέσματα εξετάσεων για κορωνοϊό

Αναζητείται από την Αστυνομία και τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της 5ης ΥΠΕ 27άχρονη Ρομά, η οποία επέδειξε ανεύθυνη και επικίνδυνα αντικοινωνική συμπεριφορά καθώς αποχώρησε από το Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί ως “ύποπτο” περιστατικό με συμπτώματα της νόσου του κορωνοϊου.

Η 27άχρονη Ρομά, διακομίστηκε το πρωί του Σαββάτου (02/05)  στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς ύστερα από προσωπική επικοινωνία που είχε με τον ΕΟΔΥ και το ΕΚΑΒ, είχε ήπια συμπτώματα βήχα και πυρετού τα οποία κρίθηκαν ως «ύποπτα» . Από ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό , ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, σύμφωνα και με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και ελήφθη από την 27άχρονη Ρομά το δείγμα για να υποβληθεί σε εργαστηριακή εξέταση, για κορωοϊο.

Από το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ζητήθηκε στη νεαρή Ρομά να παραμείνει στο βοηθητικό χώρου του -παλαιού Νοσοκομείου – για ένα 24ωρο, για την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων . Όταν αναζητήθηκε ωστόσο διαπιστώθηκε ότι είχε αποχωρήσει και άμεσα τέθηκε σε κινητοποίηση για την αναζήτηση της 27άχρονης Ρομά , η Αστυνομία καθώς και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες της 5ης ΥΠΕ .