Λαμία: Αισθάνθηκε αδιαθεσία, επικοινώνησε με το σύζυγό της κι ενώ οδηγούσε για το σπίτι της αδελφής της, κατέληξε από ανακοπή

Την αναγγελία θανάτου της μητέρας των δύο παιδιών τους, έλαβε τηλεφωνικά ο σύζυγός της, ενώ λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει μαζί της, και τον ενημέρωσε ότι αισθανόταν έντονη αδιαθεσία ενώ οδηγούσε προς το σπίτι τους

Η έντονη αδιαθεσία που ένιωσε η 36χρονη μητέρα Έλενα Μελισσουργού, ενώ οδηγούσε προς το σπίτι της οικογένειας στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, την ανάγκασαν να καλέσει το σύζυγό της Γιώργο, ο οποίος λίγο νωρίτερα την είχε αποχαιρετήσει για να συνεχίσει το ταξίδι του με τη νταλίκα που οδηγούσε για την Θεσσαλονίκη. Όπως του ανέφερε η 36χρονη Έλενα, θα άλλαζε την πορεία της, και θα πήγαινε στην αδελφή της, με τα δύο τους παιδιά. Εν κινήσει με το όχημα της οικογένειας στην οδό Παπαποστόλου στο κέντρο της Λαμίας, κατέρρευσε έχασε τις αισθήσεις της και το όχημά της, εκτός πορείας προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα φωτισμού. Διερχόμενοι και περίοικοι ενημέρωσαν την Τροχαία και το ΕΚΑΒ ωστόσο παρά την άμεση ανταπόκριση, οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν το θάνατό της.

Η 36χρονη Έλενα Μελισσουργού, με το σύζυγό της Γιώργο, είχαν αποκτήσει δύο παιδία, ένα αγόρι 4ων και ένα κορίτσι 5,5 ετών. Η 36χρονη και τα παιδιά ήταν μαζί με τον σύζυγό της, οδηγό νταλίκας, επέστρεφαν από την Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (07/04), καθώς ο σύζυγός της είχε δρομολόγιο για τη Θεσσαλονίκη, και στην είσοδο της Λαμίας, αποβιβάστηκαν ώστε με το οικογενειακό όχημα, να επιστρέψουν στη Σπερχειάδα, όπου ζούσε μόνιμα η οικογένεια. Η 36χρονη γυναίκα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και τηλεφώνησε στον σύζυγό της, τον ενημέρωσε για την κατάστασή της. Λίγο αργότερα ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το θάνατο της συζύγου του.

Με ανάρτησή του, ο σύζυγος της 36χρονης, την αποχαιρέτησε  «Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, καλό παράδεισο αγάπη μου…… Πού με άφησες καρδούλα μου», σχολίασε και παρέθεσε φωτογραφία τους, σε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.